This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu

Manduka Black Mat® PRO yoga mat

Price:
126.77 €
Loyalty points available to receive: 168
Model: 100054-Black
Average Rating: 5 out of 5 Stars! (8)
Manufacturer:
Availability: Last 1 db in stock
Shipping fee: Free
Expected delivery: January 28, 2022

An ultra-dense and spacious performance yoga mat that has unmatched comfort and cushioning. The PRO® will never wear out, guaranteed. Standard: 3.4 kg; 180 cm x 66 cm; 6 mm thick Extra long: 4.0 kg; 215 cm x 66 cm; 6 mm thick

Colour
Length: 180 cm

Description

The legendary Black Mat PRO® is celebrating decades as the world's best yoga mat. Designed to last a lifetime (or two), Manduka PRO series yoga mats curb the amount of PVC mats that enter landfills every year and reduces overall mat consumption. With the ultimate support you expect from high-performance yoga mats, and simple, elegant design, The Black Mat PRO will revolutionize your practice. Best of all, it comes with a Lifetime Guarantee. When you want the very best yoga mat, the mat chosen first by yoga teachers around the world, there really is only one choice - The Black Mat PRO.

To Store: Roll The Black Mat with the top side (fabric-finish) facing outwards. This keeps the corners of the mat flat when practicing.

To Break In: The surface texture of The Black Mat PRO improves with use. Our customers have found that the best way to “break in” their mat is to use it on a daily basis. Another trick is to sprinkle coarse sea salt over your mat, use just a spritz of water or dampen with a cloth, scrub it down with a stiff scrub brush, and air dry in the sunshine.

To Clean: We recommend using Manduka Mat Renew or any non-solvent household cleaner and a damp cloth or sponge. Hang to dry in the sunshine. DO NOT clean your mat with a garden hose, put in the bathtub or shower, put it in the washing machine, or use a vacuum cleaner - it may break the machine and ruin your mat!

Width 66cm
Weight 3.4kg
Material PVC
Thickness 6mm
szűrő szín  
Size 180 cm x 66 cm
Thickness 6 mm
Weight 3,4 kg
Material Oeko-tex certified, 100% latex free, high density, PVC cushion

Reviews

5.00
8 rating
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
12/05/2020
Minőségi darab ez tény, súlyából adódóan is kiválóan tapad a padlóhoz, még egyszer sem fordult elő az egy hetes gyakorlás alatt, hogy akár csak egy picit is elmozdult volna a helyéről. Bejáratást igényel, mert eleinte azért csúszik a felülete, az első pár alkalommal megviccelt, mert rendesen kaposzkodnom kellett, hogy el ne csússzon a kezem. Úgy tűnik, hogy valóban sokat javul a tapadás a gyakorlással. Nyugodtan fertőtleníthető, mert tényleg nem veszi fel a nedvességet, a mostani helyzetben ez kifejezetten hasznos. Fekete színűt vettem, ezen azért a piszok, por, szennyeződés sokkal hamarabb meglátszik, érdemes gyakorlás után mindig áttörölni. Nagyon drága, ezért csak az vegye aki tényleg hosszú távra tervez a jóga terén, mivel minőségi jógaszőnyeget sokkal olcsóbban is be lehet már szerezni.
| 5 out of 5 Stars!
26/11/2019
Stúdiómban 2éve használom őket! Nagyon tartós! Hibátlanok még mindig, pedig hetente sok-sok lelkes gyakorló koptatja!
A legjobb matrac! Ezen a matracon valóban tudsz csak magadra, befelé figyelni!
| 5 out of 5 Stars!
02/01/2018
Nagyon jó befektetés. Kényelmes, nem csúszik, élvezet rajta jógázni! Nem használtam a sós betörési technikát, de a harmadik jógázásomra már tökéletes volt, és azóta is egyre jobb és jobb. Magammal hordom jógázni, abszolút elviselhető súlya van, határozottan megéri: ég és föld ez és a stúdiók jógaszőnyegei, pedig törülközővel használtam őket.
| 5 out of 5 Stars!
18/08/2017
Egy hete használom és nagyon elégedett vsgyok vele. Kiváló a tapadása, kényelmes és komfortos a felülete.
| 5 out of 5 Stars!
16/08/2017
Közel egy hete használom még csak a jógaszőnyeget, de nagyon elégedett vagyok vele. Kényelmesen puha, és egyben kemény is, kiváló a tapadása. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm az udvarias és szakszerű kiszolgálást.
| 5 out of 5 Stars!
10/04/2017
Az eddigi legszuperebb szőnyegem. Sok tesztet olvastam mielőtt megrendeltem és féltem, hogy csúszni fog, de nekem a sós mosás nélkül is jól tapad. Igaz, nekem nem izzadós a kezem.
Így nekem egyszerűen csúcs. Otthoni használatra vettem, arra kiváló. Hurcolni viszont nem fogom sehova, mert tényleg komoly súlya van.
| 5 out of 5 Stars!
10/07/2016
Már második alkalommal tökéletes volt, egyszerre nem csúszik és nem is tapad túlságosan, könnyen fordul rajta a láb. És gyönyörű! Imádom!
| 5 out of 5 Stars!
11/03/2015
Szuper minőségű jógaszőnyeg!

Search