Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Vélemények

 

 

"Kedves jógatàrsaim! A Yoga Bazaar-ban lebonyolított vásárlás flottul, gördülékenyen és biztonsàgosan lezajlott, a kolléganő figyelmes és előzékeny volt, az átadópontra történő kiszàllítàs nekem tetszett, mert ez volt ilyen módon az első. Csak ajànlani tudom. HARI OM"

Schneider Vilmos

"A bolt nagyszerű, sokmindent be lehet szerezni amire szüksége van egy gyakorló jóginak. Gyorsak és kedvesek. Minden nagyon korrekten zajlott." Orsi "Könnyen elérhető, nagyon kedves kapcsolattartó, az átlagostól eltérő mennyiséget is nagyon rövid idő alatt beszerezték és szállították. A rendelés állapotáról részletes tájékoztatást kaptunk folyamatosan."

Shakti Jógastúdió

"A rendelés egyszerű volt, a megrendelt terméket már a megrendeléstől számított néhány órán belül átvehettem személyesen. A kiszolgálás gyors volt, pontos, kedves."

O.E.

"Kiváló bolt. Kedvesek és udvariasak. A csomagolást és a szállítást is segítették avval, hogy ingyen adtak egy nagyméretű szatyrot is. Felajánlották a nehéz csomag miatt a futárszolgálatot is. Kulturált, szép hely a város központjában."

Zsuzsa

"A boltban segítőkészek és gyorsak voltak! Számomra tökéletes volt a vásárlás!" Ildi "Kedvesek és rugalmasak, személyesen helyben is vásárolhattam." Orsi "Gyors ügyintézés, segítőkészség, nagy választék, egyszerűen jó."

Juli

 

"Többszöri rendelés után is pozitív a véleményem, ha szükségem van valamire először megnézem a webshop kínàlatát, hogy csak akkor kelljen máshonnan rendelnem ha náluk valamiért nem elérhető a termék, amit szeretnék. Hozzáteszem, ilyen még nem is fordult elő. Nagyon rugalmasak, és a vidéki kiszállítás is gördülékeny."

F. Veronika

 

"Másodszor vásároltam a YogaBazaar-tól. Mind a termékek kiváló minőségűek, a megrendelés-kiszállítás folyamata pedig gyors és megbízható."

E. Peti

 

"Személyes átvétellel kértem az adott terméket és még aznap szóltak hogy mehetek érte mert van raktáron. Ennél nem is lehetett volna gyorsabb és precízebb a folyamat."

L. Berci

 

"A weboldal könnyen kezelhető, minden tematikusan megtalálható. A bolt nagyon barátságos, otthonos, már az első pillanatban ez volt a véleményem. A bolthoz tartozó Labrador feldobta a napomat. : )"

K. Cintia

 

"Meglepően gyors ügyintézés, még a karácsonyi csúcsban is."

K. Gábor

 

"Vásároltam már webshopon és az üzletben is. A webshopos vásárlásaim mindig gyorsan, gondosan csomagolva érkeztek meg. Az üzletben kedvesen fogadtak, nem sürgettek, segítőkészek voltak. Jól felszerelt áruház, mindent megtalálok, amire szükségem lehet, legyen az jógafelszerelés vagy tea : )"

P. Erika