Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Blog

Újévi fogadalmat tettél? Segítünk, hogy meg tudd tartani!
28/12/2023 09:04:00 AM
Újévi fogadalmat tettél? Segítünk, hogy meg tudd tartani!
Ha újévi fogadalmat tettél - például, hogy rendszeresen jógázni fogsz :) - fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy a Pareto elv itt is érvényes: csak az emberek 20%-ának sikerül megtartania, amit vállalt. 
Biocom
16/10/2023 03:18:01 PM
Biocom

A Biocom4you egy dinamikusan fejlődő márka, mely számtalan kiváló minőségű termékkel lép piacra.

A fő profilja az étrend-kiegészítők és egészségvédő italok előállítása, melyek között probiotikus italok, rostokkal és aminosavakkal gazdagított termékek, illetve kollagént tartalmazó készítmények is megtalálhatók.

Emellett a cég foglalkozik bőrápolási termékek előállításával is, amelyekkel küldetésük szerint természetes megoldásokat kínálnak a leggyakoribb bőrproblémákra. A Biocom4you termékkínálata megtalálható a bőr- és hajápolásban éppúgy, mint az immunrendszer erősítésében.

Ajánljuk szeretettel ezeket a termékeket, mert hozzájárulnak az egészséges életmódhoz, beleértve a jóga gyakorlásának támogatását is. 

Ahhoz, hogy Biocom terméket tudj tőlünk rendelni, a következő két egyszerű lépést kell megtenned:

1. Regisztrálj egy vevői fiókot a weboldalon ide kattintva!

2. Ha már van vevői fiókod, kérjük jelezd ezt felénk az alábbi űrlapon!


Ezután néhány napon belül elérhetővé tesszük számodra az exkluzív Biocom oldalunkat és erről küldünk egy levelet is neked.

+1. Irány a vásárlás. Belépés után ezen az oldalon, itt lent fognak megjelenni a Biocom termékeket. 

 

Fényérzékeny, azaz fotoszenzitív illóolajok
01/08/2023 02:45:00 PM
Fényérzékeny, azaz fotoszenzitív illóolajok

Melyek a fényérzékeny illóolajok, amelyekkel ne menj a napra?  FIGYELEM...FIGYELEM!!! Mi történhet akkor, ha az ajándékba kapott illóolajat valaki használati utasítás nélkül kezdi alkalmazni...? 

Nehezen tudsz koncentrálni? A Matcha tea a megoldás!
26/07/2023 03:34:00 PM
Nehezen tudsz koncentrálni? A Matcha tea a megoldás!
Ismerős az az érzés, amikor annyira fáradt vagy, hogy alig bírod nyitva tartani a szemed és 2 percig sem tudsz az előtted álló feladatra koncentrálni? Van megoldás!
Ilyenkor még a kávé sem segít, sőt inkább egyfajta furcsa állapotot eredményez: kinyílik a szemed, de közben fáradt az agyad, sőt mintha egy kicsit idegesebb is lennél, olyan "zizi". Ráadásul a benne található nagy mennyiségű koffein okozhat hasfájást, erős szívdobogást, remegő kezeket, vagy nyomást a fejünkben.
Kémiai helyett ásványi fényvédő - mit jelent ez valójában?
14/07/2023 03:03:18 PM
Kémiai helyett ásványi fényvédő - mit jelent ez valójában?
Bizonyára Te is tudod, hogy ha tartósan a napon vagyunk, mennyire fontos a fényvédő használata. De hallottál-e már az ásványi fényvédőkről, és arról, hogy milyen előnyökkel rendelkeznek a hagyományos, kémiai fényvédőkkel szemben?
A mezítláb járás csodája: Hogyan járul hozzá lábad egészségéhez?
04/07/2023 01:42:40 PM
A mezítláb járás csodája: Hogyan járul hozzá lábad egészségéhez?
A természet és a szabadban töltött idő olyan értékek, amelyeket őseink sokkal jobban átéreztek, mint mi. Évezredek óta a vadonban éltek és mezítláb jártak, míg ma már előszeretettel cipőbe és zokniba bújtatjuk lábainkat. Ismerjük meg most, milyen csodálatos előnyöket rejt a mezítláb járás, és miért érdemes olykor levenned a lábbelidet.
Ünnepeld velünk a Nemzetközi Jóganapot!
20/06/2023 12:00:00 AM
Ünnepeld velünk a Nemzetközi Jóganapot!

Bár a jóga egy több mint 5000 éves tudomány, mára lett az egész világon elképesztő a népszerűsége, a bolygónk minden részén élvezik a gyakorlás nyújtotta kedvező hatásokat. Ennek örömére 2014 decemberében az ENSZ június 21-ét - a nyári napforduló napját és egyben az év leghosszabb napját - Nemzetközi Jóga Napnak (International Day of Yoga) nyilvánította.

A Himalája titkos ajándéka: a shilajit és előnyei
13/05/2023 08:08:07 AM
A Himalája titkos ajándéka: a shilajit és előnyei
A világ egyik legtitokzatosabb és misztikus táján, a Himalája magaslati hegyvonulatain található egy természetes anyag, amely évezredek óta az ajurvédikus gyógyászat része. Ez a csodálatos gyógynövény a shilajit, amely számos egészségügyi előnyt kínál. A következő cikkben bemutatjuk, hogyan használhatod ezt a különleges kincset, és milyen hatásai vannak az egészségedre.
A rejtélyes hatóanyag, ami segíthet az emésztési problémákon
13/05/2023 07:49:06 AM
A rejtélyes hatóanyag, ami segíthet az emésztési problémákon

A modern életmód és a stressz sokak számára okoz emésztési problémákat. Az élelmiszerek megfelelő lebontása és a tápanyagok felszívódása kulcsfontosságú az egészség megőrzése szempontjából. Egy rejtélyes hatóanyag, a betain-HCL, úgy tűnik, képes segíteni az emésztési problémákon. De mi is pontosan ez a hatóanyag, hogyan hat, és hogyan használható a mindennapokban? Ebben a cikkben erre keressük a választ.