This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu
Your are here: > Home >

Blog

Blog

18/01/2022 08:46:04 PM
5 tipp, hogyan illeszd be a jógát a zsúfolt napjaidba

Ha eldöntötted, hogy idén elkezdesz jógázni, és elkötelezed magad egy rendszeresebb gyakorlás mellett, akkor nagy kihívásnak tűnhet, hogyan illeszd be a jógagyakorlást mozgalmas életedbe. Annak ellenére, hogy a jóga jótékony hatással van a stressz és a szorongás csökkentésére (amelynek azután mélyrehatóan pozitív hatása van az immunrendszered egészségére, a vérnyomásodra és a hosszú élettartamra), gyakran hajlamosak vagyunk saját szükségleteinket  másoké után helyezni. Főleg, ha intenzív munkád van vagy családod, akkor egy 1 órás jógaóra irreális luxusnak tűnhet. Ezért ha szeretnéd kihasználni a jóga hihetlen előnyeit anélkül, hogy túl sok időt vennél ki a napodból, olvass tovább!

10/01/2022 06:34:22 PM
Újévi fogadalmat tettél? Segítünk, hogy meg tudd tartani! Ha újévi fogadalmat tettél - például, hogy rendszeresen jógázni fogsz :) - fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy a Pareto elv itt is érvényes: csak az emberek 20%-ának sikerül megtartania, amit vállalt. 
04/11/2021 06:00:00 AM
Fedezd fel új Ajurvédikus termékcsaládunkat!

Sattva Ayurveda termékei Indiában készülnek az ajurvéda ősi tudománya szerint. Organikusak, parabén és SLS mentesek, kizárólag minőségi gyógynövényeket és olajokat tartalmaznak, segítségükkel a szépségápolást teljesen természetesen és egészségesen végezheted. Minden termék környezetbarát módon készül, így a környezetünk számára sem ártalmasak.

Tovább>>
05/10/2021 12:00:00 AM
Vírusvédelem felsőfokon

Az összes nagyágyú egy csomagban egyesített erővel a járvány elleni védekezésben.
 

Tovább>>

30/09/2021 12:09:00 PM
Mindenmentes házi folyékony szappan recept DR.BRONNER’S szappannal és DOTERRA olajokkal

Rengeteg kozmetikai termék tartalmaz mérgező összetevőket, amelyek felszívódnak a bőrön keresztül, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mivel kenjük be magunkat. A házi készítésű Dr Bronner's folyékony szappanból biztos, hogy semmilyen gondot okozó kemikália nem fog felszívódni a bőrödön keresztül - mert egyáltalán nem tartalmaz ilyeneket. :)

 

Tovább>>

27/09/2021 09:37:18 AM
Esszenciális olajok jógához

Ha esszenciális olajokat használsz jógázás közben, érzelmileg, spirituálisan és fizikai szinten is megtöbbszörözheted a hatást.

Tovább>>

 

16/09/2021 09:25:10 PM
Milyen típusú hangtálaink vannak, és melyik mire jó?

Kézzel készült hangtálaink különlegessége, hogy nepáli kolostorokban készültek 7 fém ötvözetéből. A helyi kolostor vezetője mindegyiket megáldja. A hangtál az általa kiadott rezgésekkel közvetlenül hat a csakrákra és harmonizálja azokat. A videóból megtudhatod, hogy melyik csakrára melyik hangtál való.

Tovább>>
02/08/2021 12:00:00 AM
Mála 1x1

A mála egy buddhista és hindu imafüzér, vagy imagyöngy. Különleges szerepe van lelki gyakorlatokon. Azon túl, hogy a meditáció fontos részét képezi (mivel ezzel számolják a mantrák, imák, szent szövegek ismétlését), segít az elkalandozott elmének visszatérni a meditációhoz.

Olvass tovább >>

24/07/2021 12:00:00 AM
Mikor van GURU PURNIMA? És mit ünneplünk ilyenkor? A gurunak minden vallásban különös jelentősége van. A hinduizmusban a Gurut többre tartják, mint Istent. Guru Purnima ünnepén a Guru előtti tisztelgéssel áldást kaphatunk. Egy jó guru azon dolgozik, hogy világosságot hozzon az életünkbe. A tudás fénye minden sötétséget eloszlat. Ezért a Guru helye a legfontosabb az életben.
16/07/2021 01:47:02 PM
Te tudod mi az a KASZTÍLIAI SZAPPAN? A kasztíliai szappant arról ismerik, hogy „mindent tisztít”. Kiválóan tisztít mindent és bármit is - a kasztíliai szappan nem tartalmaz mérgező összetevőket, természetes, biológiailag lebomló, környezetbarát, …  és az előnyök listája még folytatható.

Search