Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Blog

Tőlünk virágzik a Yoga Bazaar!
27/09/2022 06:00:00 AM
Tőlünk virágzik a Yoga Bazaar!
Mindig is érdekelt, hogyan dolgozunk a Yoga Bazaarban, az ország legnagyobb jóga webáruházában? Most megmutatjuk!
Valódi eredmények problémás bőrre 2 hónap alatt
12/09/2022 12:00:00 AM
Valódi eredmények problémás bőrre 2 hónap alatt

Látható, érezhető, valódi eredményekre vágysz a problémás bőrödre? Íme, egy 2 hónapos átváltozás képekben…

A virágok királynője, a rózsa - Elképesztő pozitív hatások testre, lélekre és szellemre
22/08/2022 10:13:26 AM
A virágok királynője, a rózsa - Elképesztő pozitív hatások testre, lélekre és szellemre

Ha rózsát látsz, állj meg egy pillanatra és szagold meg! Ha megfogadod ezt a tanácsot, akkor a békesség érzése biztosan azonnal meglep, a rózsa illata ugyanis nyugtató hatással van az idegrendszerre. Kevés olyan jelkép létezik, amelyik évezredeken át kíséri az emberi civilizációt, a rózsa ilyen, nem véletlenül! Az illatán és a szépségén kívül még számtalan pozitív élettani hatása van, ezért hívják a virágok királynőjének.

 

Mikor van GURU PURNIMA? És mit ünneplünk ilyenkor?
13/07/2022 01:05:00 PM
Mikor van GURU PURNIMA? És mit ünneplünk ilyenkor?
A gurunak minden vallásban különös jelentősége van. A hinduizmusban a Gurut többre tartják, mint Istent. Guru Purnima ünnepén a Guru előtti tisztelgéssel áldást kaphatunk. Egy jó guru azon dolgozik, hogy világosságot hozzon az életünkbe. A tudás fénye minden sötétséget eloszlat. Ezért a Guru helye a legfontosabb az életben.
A vízfogyasztás hiányának veszélyeiről
12/07/2022 06:13:00 PM
A vízfogyasztás hiányának veszélyeiről
Az egészséges életmódnak és vele együtt az egészséges táplálkozásnak egyre nagyobb szerepe van mindennapi életünkben. A korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás ajánlásai között megtalálható a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék fogyasztására vonatkozó állásfoglalás is.
Ünnepeld velünk a Nemzetközi Jóganapot!
21/06/2022 12:00:00 AM
Ünnepeld velünk a Nemzetközi Jóganapot!

Bár a jóga egy több mint 5000 éves tudomány, mára lett az egész világon elképesztő a népszerűsége, a bolygónk minden részén élvezik a gyakorlás nyújtotta kedvező hatásokat. Ennek örömére 2014 decemberében az ENSZ június 21-ét - a nyári napforduló napját és egyben az év leghosszabb napját - Nemzetközi Jóga Napnak (International Day of Yoga) nyilvánította.

Mi mindenre jó a hengerpárna?
28/06/2022 06:00:00 AM
Mi mindenre jó a hengerpárna?

Ülj kényelmesen, fejtetővel törekedj felfelé, hát egyenes, vállak lazák. Ismerős instrukció? Kezdő jógagyakorlóként ez az utasítást kivitelezhetetlennek tűnt, a kényelem pedig az utolsó volt, ami eszembe jutott közben. Szerencsére az oktató rögtön látta, hogy mire van szükségem, és hozott egy hengerpárnát.

Hogyan juss boldogsághormonokhoz? A megoldás egyszerű!
14/06/2022 07:15:00 AM
Hogyan juss boldogsághormonokhoz? A megoldás egyszerű!

Gyerünk már, belső béke, nem érek rá egész nap! Mindig is tetszett ez a mondás, mert pontosan megmutatja, hogy milyen nehéz tud lenni a feszültség csökkentése… Generálj pozitív energiát magadnak percek alatt, íme néhány tipp, amivel akár hegyeket is megmozgathatsz és gyorsan segít, ha helyzet van.

Illattenger
07/06/2022 07:06:41 AM
Illattenger
Létezik-e erősebb emlékvisszaidéző egy illatnál vagy szagnál? Bizony nem, és ez tudományosan is bizonyított tény. A szaglás pontos és kifinomult érzékünk, agyunk ősi limbikus rendszere kapcsol be a szagingerek feldolgozásakor. A szaglás és az agy érzelmekért felelős része között kapcsolat van, így ne is csodálkozz, ha az orrodnál fogva vezetnek, inkább tanuld meg saját magadat, és hogy mire indulsz be.
A csodás haj titka
01/06/2022 09:00:00 AM
A csodás haj titka
A hajápolási termékekre épülő ipar több billió dolláros üzlet, amin egyáltalán nem lehet csodálkozni. A hajunk nagymértékben meghatározza a kinézetünket, az egyik első dolog, amit meglátunk a másikon: a haja. Férfiak és nők szerte a világon kutatják azokat a termékeket, amelyek sűrű, rugalmas, fényes hajat ígérnek. De mi a titok?