This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu
Your are here: > Home >

Blog

Blog

06/01/2021 08:14:41 PM
 7 bizonyított tény, hogy a matcha egészségesebbé tesz

Számos kutatás kimutatta, hogy a matcha teában található összetevők rengeteg jelentős egészségügyi hatással bírnak, ezeket szedtük most össze!

Többek között védik a májat és a szívet, segítenek a szellemi frissesség megőrzésében és még a fogyásban is. Íme 7 tudományosan bizonyított hatás!

06/01/2021 07:57:54 PM
Nehezen tudsz koncentrálni? A Matcha tea a megoldás! Ismerős az az érzés, amikor annyira fáradt vagy, hogy alig bírod nyitva tartani a szemed és 2 percig sem tudsz az előtted álló feladatra koncentrálni? Van megoldás!
Ilyenkor még a kávé sem segít, sőt inkább egyfajta furcsa állapotot eredményez: kinyílik a szemed, de közben fáradt az agyad, sőt mintha egy kicsit idegesebb is lennél, olyan "zizi". Ráadásul a benne található nagy mennyiségű koffein okozhat hasfájást, erős szívdobogást, remegő kezeket, vagy nyomást a fejünkben.
06/01/2021 07:21:59 PM
A matcha tea jótékony hatásai

A stressz csökkentésétől kezdve a koncentrációnk növelésén át az anyagcserénk gyorsításáig rengeteg érv van arra, hogy miért érdemes elkezdeni matcha teát inni!

A matcha nemcsak egy újabb trendi ital, ami egy kis extra lendületet ad. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mik azok a tudományosan is bizonyított érvek, amik miatt mindenkinek érdemes beilleszteni az étrendjébe a japánok csoda-italát.

07/11/2020 08:58:17 AM
Milyen jógamatracot vegyek? Avagy a jógaszőnyeg választásának szempontjai! - Medvegy Gergővel

Egy jógamatrac kiválasztásában az alábbi szempontok játszhatnak szerepet:
- méret (hossz, szélesség)
- vastagság (vékony, vastag)
- tömörség, állag (kemény, puha, közepes)
- anyag (gumi, műanyag, textil)
- felület (csúszásmentesség)
- szín, forma, minta
- izzadtság felszívás (zárt vagy nyitott cellás)
- tisztíthatóság
- mobilitás (hordozhatóság, súly)
- ár
A videóban Medvegy Gergely jógaoktató, valamint Ábrahám Kata jógaoktató és egyben a Yoga Bazaar vezetője bemutatja a jógaszőnyegeket a fentiek fényében, hogy jógásként a számodra legmegfelelőbb jógamatracot tudd választani.

Amennyiben vásárolni szeretnél magadnak bármilyen jógaeszközt, azt megteheted itt a Yoga Bazaar-ban. 

Ha érdekel több videó is jógás témában, akkor íratkozz fel itt a SelfnessYoga YouTube csatornára!
Ha szeretnél jóga foglalkozásokon, illetve online jógaórákon és tanfolyamokon részt venni, akkor látogasd meg a honlapot: http://selfnessyoga.hu/
Valamint a Facebook-on is megtalálod a jógát: https://www.facebook.com/selfnessyoga...

25/02/2020 05:45:21 PM
Mitől olyan különleges a MATCHA tea? Eláruljuk! A matcha tea a Japánok szuperitala. Évszázados hagyományra tekint vissza, azonban a világ többi részén csak a közelmúltban kezdték igazán megismerni. Aki pedig megismeri, egekbe magasztalja az egészségre és életminőségre gyakorolt rendkívüli hatását. Hogy mitől ilyen különleges? Termesztésében és feldolgozásában rejlik a tea igazi trükkje. 
08/09/2019 01:05:43 PM
The popular Rishikesh yoga mat with golden mandala print

The popular Rishikesh Premium yoga mat is our bestselling yoga mat. It is particularly durable, resistant and offers with its 4.5 mm thickness, very good cushioning.

10/07/2019 03:16:11 PM
4 reasons why traveling can deepen your yoga practice We are all witnessing that yogis post beautiful photos of exotic places on their Instagram. We've seen perfect Natarajasana at dawn on the misty mountain peak, or headstand on the shore with the Sun going down in the background.
28/06/2019 10:24:00 AM
What are yoga towels good for?

We might think that by choosing the best yoga mat we have already find the very base of our yoga practice. Although the quality of our mat does matter, we need to take other factors into consideration which only a yoga towel can give a solution to. Bodhi and Manduka towels, compared to other towels, are extremely absorbent, slip-resistant, adjusted to your mat, what is more, they add traction to (sweaty palms) and feet.

Read on >>

26/06/2019 11:24:28 AM
How to find the yoga retreat of your taste? Luckily, there are countless opportunities to take part on a yogaretreat, so you can deepen your practice. However, it is important that you choose the retreat well, so that you get what you expected. Here are some thoughts you should consider before choosing your yoga retreat .
16/06/2019 11:15:43 AM
Nemzetközi jóganap Let's join forces for yoga during the International Yoga Day and get as many people as OM on our profile photo! Show how much yoga you have in Hungary! This is how we can deliver the message of yoga to more people.

Search