Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Vírusvédelem felsőfokon

 

Az összes nagyágyú egy csomagban: PROTECTA PLUS napi csomag (28 nap)

A 2019 vége óta kialakult COVID világjárvány új kihívások elé állította az egészségügyben és az egészségmegőrzés területén dolgozó szakembereket. Hirtelen óriási jelentősége lett a fertőtlenítésnek, a személyes higiéniának és a szervezetünket a külső fertőzésektől védő eszközöknek, készítményeknek. Óriási áttörésnek számít, hogy ebben a vészhelyzetben a hivatalos orvostudomány több képviselője is elismerte a vitaminok – különösen a megfelelő dózisú C-, és D-vitamin – erőteljes vírusellenes hatását, és az USA-ban illetve Kínában kórházakban is alkalmazták hatékony terápiaként a fertőzötteknél.

Az új kihívásokra válaszul a G&G szakemberei összeállítottak egy olyan új napi csomagot, amelyben megtalálható az összes fontos olyan vitamin, ásványi anyag és növényi kivonat, ami hatékony védelmet tud nyújtani a külső fertőzésekkel szemben. A csomag része természetesen 2000mg C-vitamin és 4000NE D3-vitamin, mint a védekezés alapja, illetve két kapszula Protecta immunerősítő multivitamin 34-féle összetevővel, amiről a csomag a nevét is kapta. A Szuper Antioxidáns Plusz kapszula 8-féle erőteljes szabadgyökölő természetes összetevőt tartalmaz, úgy mint a Glutation, a Q10, a zöldtea kivonat, az Alfa liponsav és a kurkuma. A napi csomag fontos része a Quercetin Komplex kapszula, mivel a C-, és D-vitaminok mellett, kutatások bizonyították ennek a hatóanyagnak is az erős vírusellenes hatását. Az összeállítást tovább erősíti a Lizin Komplex cinkkel, és nem utolsósorban a Gyömbér és a Fokhagyma kapszulák.

Ezen hatóanyagok mindegyike önmagában is erőteljes vírusölő, de az új Protecta Plus napi csomag egyesíti erejüket, hogy segítségükkel egy betonfalként védjenek minket a környezeti fertőzésekkel szemben. Készítsd fel szervezetedet a veszélyre!

Összetevők: 1 kapszula A-vitamin 5000NE, 2 kapszula Protecta multivitamin és ásványi anyag komplex 34-féle összetevővel, 1 kapszula C-vitamin 1000mg csipkebogyóval és acerolával, 1 kapszula D Plusz Komplex K2-vitaminnal és kalcium-magnéziummal, 1 kapszula Szuper Antioxidáns Plusz 8-féle erőteljes antioxidánssal, 1 kapszula Quercetin Komplex bromelainnal, 1 kapszula Lizin Komplex C-vitaminnal és cinkkel, 1 kapszula szagtalanított Fokhagyma petrezselyemmel és 1 kapszula Gyömbér gyökér por