Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Szvámi Sivánanda Rádhá - Hatha jóga a rejtett nyelv

3.900 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Már csak néhány darab van raktáron
Cikkszám: 101027-hat
Törzsvásárlói pontérték: 16
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. május 29.

Ez a könyv azoknak szól, akik a hatha jóga gyakorlásakor az ásza­nák mélyebb értelmét is szeret­​nék megérteni és megtapasztalni.

Leírás és Paraméterek

A gyakorlatok jelképiségét f­el­tárva közelebb kerülünk egy ben­nünk rejlő mély és gazdag ér­telemhez, amely pszichológiai és spirituális szempontból is nagy jelentőségű.

A szerző klasszikus hatha jó­ga ászanák segítségével ismerteteiaz egyes jelképek kultúrákba ágyazott egyetemes üzenetét, majd pedig gyakorlatok ad, melyek révén a „holt anyag” személyes felfedezőúttá alakítható.

“A Hatha jóga, a rejtett nyelv mélyen személyes és egyben zse­niálisan egyetemes könyv. Ha fi­gye­lemmel fordulunk az ászanák szim­bolikája felé, több jelentésré­te­get is feltárhatunk, és egész életünket átformáló összefüggésekre buk­kanhatunk.
Azzal, hogy szemlélődést viszünk a hatha jóga gyakorlásába, fi­gyel­mün­ket megtanuljuk nemcsak a tes­tünkre, hanem a gondolatainkra, megérzéseinkre és emlékeinkre is kiterjeszteni. A jóga hirtelen több lesz, mint a nap bizonyos szakában végzett puszta testgyakorlás.”

Szvámí Lalitánanda
a Yasodhara Ashram elnöke

“Szvámí Sivánanda Rádhá őszinte felfogása sokat elárul a jóga iránti elkötelezettségéről: művével, életével újra fellobbantotta a hatha jóga lámpásának lángját, amelynek fénye immár mindenkire egyaránt ragyog.”

Geeta Iyengar
a Ramani Iyengar Jóga Emlékközpont igazgatója

Szerző Srí Szvámi Sivánanda
ISBN 9789639841390

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!