Barion Pixel
A honlapunkon cookie-kat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.

Szvámí Ráma - Jóga és pszichoterápia

3.990 Ft
Mennyiség:
Gyártó:
Elérhetőség: Nincs raktáron
Cikkszám: 102625
Törzsvásárlói pontérték: 16
Nem értékelt
Várható házhozszállítás: 2024. május 27.

Szvámí Ráma, Dr. Rudolph Ballentine, Dr. Szvámí Adzsaja egyik legnépszerűbb  jógakönyvében az ősi tudás találkozik a modern pszichológiával és életmódfejlesztéssel.

Leírás és Paraméterek

Miről szól ez a könyv? 

A jóga pszichológiájában központi helyet foglal el az az elképzelés, miszerint több különböző létezési szint van, és mindegyik képes megfigyelni és irányítani az alatta lévőt. Számos ilyen szint létezik a mindennapi gondolkodás síkján túl. A jóga és meditáció munkája és játéka e magasabb szintek szisztematikus felfedezése, fejlesztése és a velük való kísérletezés.

A leírásokban és jóga könyvekben öt fő szint jelenik meg. Az ősi iratokban „burkoknak vagy kósáknak” nevezik ezeket, mivel a fejlettebb szint az azt megelőzőn belül létezik. Minden egyes burok beborítja és elhomályosítja a sokkal finomabb tudatot, amely bensőjében létezik. Ez az öt szint vagy burok átíveli az emberi természet teljes spektrumát. Az általuk kialakított folytonosság egyfajta lépcsőzetes létrát alkot, amely minden fejlődés és növekedés alapja.

A fejlődés egy egységes folyamat: a biológiai evolúció az egysejtűtől az emberig, a pszichológiai evolúció a gyermektől a felnőttig, a terápiás evolúció a mentális betegségtől az egészségig, és az egyetemes tudatosság kifejlődése a misztikus jógiban mind beletartoznak ebbe a fejlődési folyamatba. Mindegyikük a hosszú út egy lépésével foglalkozik. Mindegyik az egésznek egy részletét írja le.

Jóga oktató tanfolyamok,  jógaoktatói képzések alap jóga könyve ez a mű Szvámi Rámától meditációs technikákkal, a jógapszichológia alapjaival.

Szerző Szvámí Ráma
Méret 135x205 mm
Oldalszám 300
Cérnafűzött, keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!