Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Szék fejenálláshoz - FeetUp

64,900 Ft
Manufacturer:
Availability: Out of stock
Model: 100173-Violet
Loyalty points available to receive: 260
2
Expected delivery: April 05, 2024

Ez az innovatív eszköz támogatást nyújt a Fejenállás biztonságos és stabil megtartásában anélkül, hogy a nyakadra vagy a gerincedre nyomás nehezedne. 

Description

Ha a Fejenállás az ászanák királya, akkor a FeetUp a trón. Ez az innovatív eszköz támogatást nyújt a Fejenállás biztonságos és stabil megtartásában anélkül, hogy a  nyakadra vagy a gerincedre nyomás nehezedne. A FeetUp a kezdők számára megadja azt a magabiztosságot ami a lábaik égbe emeléséhez szükséges, és így érvényesülhet a Sirsasana (Fejenállás) jótékony hatása. A haladóbb gyakorlók számára új kihívást jelent a FeetUp, miközben újabb utakat fedeznek fel a fordított testhelyzetekben. A nyírfából készült szerkezet, és a puha műbőr borítású párnázott felület megfelelő alátámasztást biztosít a vállaknak. 

BIZTONSÁG:

  • csúszásgátló gumisapkák a lábakon a maximális stabilitásért,
  • szilárd szerkezet rétegelt nyírfából,
  • maximális terhelhetőség: 400kg

A CSOMAG TARTALMA:

  • FeetUp® szék
  • útmutató könyvecske, 28 oldal, gyakorlatokkal és azok leírásával,
  • 4 db csúszásgátló sapka
  • összeszerelési útmutató (5 perc alatt  összerakható) FIGYELEM! Az eszköz nem szétszerelhető!

FENNTARTHATÓSÁG:
Minden egyes FeetUp® eladásakor a "Trees for the Future" alapítvány számára adományt juttatunk el, amelyből egy fát ültetnek a nevünkben. 
Egy FeetUp® = Egy új fa

Gyakori kérdések

Használhatom a FeetUp-ot, ha kezdő vagyok?

Igen. A FeetUp szinte mindenki számára lehetővé teszi a Fejenállás megvalósítását. Sőt, leginkább az volt a cél a FeetUp megalkotásánál, hogy kezdők számára hozzunk létre egy eszközt. Az utóbbi évek során érkezett visszajelzések alapján kiderült, hogy a Fejenállás a FeetUp segítségével szuper könnyű!

Mennyi ideig maradjak fejjel lefelé?

Az elején csak néhány másodpercig. Rövidesen, amikor már magabiztosnak érzed magad, akár percekig is maradhatsz. A legjobb, ha a testedre hallgatsz.

Normális, hogy nyomást érzek a fejemben eleinte?

Általában igen. A testednek szüksege van egy kis időre, amíg megszokja, hogy fejjel lefelé van. Ha rendszeresen csinálod, a nyomás érzés hamar elmúlik.

Egészségesek a fordított pózok?

A régi iratokban a jóga mesterek a Fejenállás testre és elmére kifejtett csodálatos hatásairól beszélnek. A gravitáció irányának megváltozása edzi az érrendszert. További információkat találsz a Fejenállás egészségre gyakorolt hatásairól a jógáról szóló irodalomban, és az interneten.

Biztonságos a FeetUp® használata?

A FeetUp szerkezete rétegelt nyírfából készül, amely egy darabból áll. Ezáltal erős és rugalmas egyszerre. Pont mint egy jógi :)

Mekkora a maximális teherbírása?

Technical University of Braunschweig (Németország) által végzett tesztek alapján a maximális teherbírás 400kg. A hivatalos terhelhetőség 120kg.

Van rá garancia? 

A FeetUp-ra 3 év garancia van.

Szétszerelhető-e a FeetUp szék?

Nem, az eszköz nem szétszerelhető.

szerkezet világos nyírfa, rétegelve
párnázott felület újrahasznosított hab
borítás műbőr, lila színben
különleges tulajdonságok minden alkatrész vegán
méretek 64 x 40 x 40 cm
szabadalmaztatott
garancia 3 év

Reviews

5.00
2 rating
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
09/08/2020
Egy éve szemezgetek ezzel a székkel, éreztem, hogy kell nekem ilyen. Nagyon szeretem használni, mindenkinek ajánlom!
Jó, fordítottan lenni!
|
31/07/2020
Ha jógázol (de ha nem is), tudod, milyen fontos a fordított testhelyzet. Ha otthon jógázol, ennek két módja van: gyertya, fejenállás. De a gyertya folyton uncsi, fejenállni meg sose tudtam, még az iskolában sem. Szóval az idei küldetésem az volt, hogy megtanulom ezt. Nos... ötvenévesen egyáltalán nem egyszerű. :(
Aztán kipróbáltam a feet up széket a jógastúdióban, ahová járok, és hát, ez
ISTENKIRÁLYSÁG!!!
Iszonyú drága. De most már használom egy ideje (mindennap néhány percet), és egyre biztosabb vagyok benne, hogy így is megérte!
Köszönöm!