Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Sattva Henna Cones 30g - Sattva Ayurveda

990 Ft
Manufacturer:
Availability: In Stock
Model: SAOT-001
Loyalty points available to receive: 4
6
Expected delivery: December 08, 2023
Mehendi, the art of decorating the body with henna, is deeply rooted in Indian culture. Made with the addition of natural henna essential oils.

Description

Mehendi, the art of decorating the body with henna, is deeply rooted in Indian culture. With the addition of natural henna essential oils. Directions for use: Before use, cleanse the skin, then apply the henna directly to the skin and allow to dry for 30 minutes. To achieve a darker color, wash with lemon and clean with water. The effect lasts for 5-14 days, leaving no traces. It is advisable to perform a test. Color: copper, bronze. Natural product, does not contain paraffin, ppd. The product is recommended for use over 5 years of age. Ingredients: Aqua, Henna (Lawsonia Inermis), Clove Ess Oil (Eugenia Caryophyllus) Bud oil, Eucalyptus (Eucalyptus Globulus) Ess oil, Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) Tarpene oil, Lavender (Lavandula Angustifolia) essential oil, Ethylhexyl Glycerin.

Kiszerelés 30 g

Reviews

5.00
6 rating
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
17/07/2023
Imádom! Remek termék, pár óra hossza csak és szépen bebarnul, emellett az illata is nagyon jó. Tetszik hogy visszalehet zárni a műanyag dugóval. És az ára is szuper. Csak ajánlani tudom :)
|
Verified purchase
13/07/2023
Nagyon szuper termék! Rendkívüli az ár-érték aránya, tényleg nagyon kiadós mennyiség egy tölcsér. Tetszik a visszazárható megoldás a kis műanyag dugóval, meg hogy alapból ki van vágva a vége, így ideális vonalvastagság(-vékonyság) érhető el, nincs gond a kivágásra se. A minta is szépen besötétedik, megfelelően tartós, és még az összetevői is rendben vannak.
|
27/09/2022
Könnyen kezelhető és a végeredmény is tökéletes.
|
27/08/2022
Jó termék, bőséges mennyiség, gyors szállítás!
|
21/07/2022
Remek ára van, kiadós mennyiség van a tölcsérben. Az illata fantasztikus és végeredmény is szép sötét lett. Szuper keverék! :)
|
12/01/2022
Tartós a festék, pár óra múlva a sárga bebsrnul, ami 7-9 napig megmarad. Nagyon olcsó a termék.