Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

SMR Mini Fascia Roll WAVE - Bodhi

4,290 Ft
Colour
 
Manufacturer:
Availability: In Stock
Model: 100160-Wave
Loyalty points available to receive: 18
2
Expected delivery: February 26, 2024
With the help of the Mini Fascia Roll you can massage and release triggerpoints, tensions and fascia glueing, even in difficult to reach places.

Description

With the help of the Mini Fascia Roll you can massage and release triggerpoints, tensions and fascia glueing, even in difficult to reach places. The wave form of the ridges softly massages the fascia and muscles.
The small roll is the perfect size for the arms, legs and calves. An ideal size for travelling or at the office. The exercises can be done on the floor, against a wall or an a table.

Lenght 16 cm
Diameter 6.5 cm

Reviews

4.00
2 rating
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
30/07/2021
Együtt vettem a sárga Spike verzióval. Ez egy picit lightosabb, aki érzékenyebb és nem szereti a brutál tüskés SMR hengereket, annak szerintem ez lesz a jobb választás.
Egy praktikus henger alakú tokban jön, ami szállításkor tök jó, nem nyomódik meg.
|
03/04/2020
Sajnos nem néztem meg a termék méretét, amikor megrendeltem, ezért amikor megérkezett, akkor csalódás ért, ugyanis nagyon pici. Még csak egy vádli se fér rá rendesen. Ha valaki utazik, ahhoz viszont kiváló lehet, pláne mivel kis műanyag tartó is van hozzá. A felülete nekem pont jó, csak nagyon kár, hogy ilyen kicsi a henger, így nagyon nehéz használni, és sokkal tovább is tart a masszázs. Normál méretben tökéletes lenne.