This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu

Bodhi Samurai Marbled yoga mat

Price:
55.79 €
Model: 100177-Blue_4mm
Average Rating: 5 out of 5 Stars!
Manufacturer:
Availability: In Stock
Shipping fee: 2.57 €
Expected delivery: April 26, 2019
A professional yoga mat with very good traction. Between the two layers of natural rubber is a natural fiber net that provides reinforcement.
Colour
Length: 183 cm

Description

Natural rubber feels rougher, has a better traction than most PVC mats and is biodegradable, making this an ecological yoga mat. The slight rubber smell of the mats is proof of the natural origin of our raw material and present in all natural rubber products. The Samurai Ultra can be recommended for all styles of yoga. Natural rubber is not washable, it can only be cleaned with a damp cloth.

  • Size: 183 x 60 cm x 4 mm
  • Weight: 2.3 kg
  • Colors: aubergine, blue

Please note, with a lot of sweat or humidity the non-slip properties of the mat can be reduced because the mat does not absorb moisture and a film of sweat can lead to less grip on the mat.

Thickness 4mm
Width 60cm
Weight 2.3kg
Material Natural rubber
Country of Origin Germany
Material Eco-text certified, 100% latex free, caoutchouc

Reviews

| 4 out of 5 Stars!
15/01/2019
Egy hónapja használom a szőnyeget. Eleinte nagyon erős gumi szaga volt, de azóta ez minimálisra csökkent, ,már nem zavaró.
Azért választottam, mert jól tapadó, kényelmes szőnyeget szerettem volna, és ez teljesült is. Számomra megfelelő a hosszúsága és a szélessége is, sokkal jobb gyakorolni rajta, mint az előző szőnyegemen.
(Kis negatívum: eleinte kicsit fogott, kék lett a talpam tőle.)
| 5 out of 5 Stars!
10/01/2019
Nagyon jó az anyaga. Kellően tapad. Az álló gyakorlatokhoz is szuper. Évek óta jógázom, de csak itthon, dvd-k, szakkönyvek,
tükrök segítségével, így nálam nem volt szempont a súly, de nem is tartom nehéznek. Nagyon jó döntés volt ez a beruházás,
klasszisokkal jobb, mint az előző szőnyegeim.
| 5 out of 5 Stars!
26/08/2017
Két hónapja használom napi rendszerességgel. Elégedett vagyok vele, mert nem csúszik, jól tapad, kemény padlón is kényelmes. Bírom a tengert imitáló mintázatát is. Ugyanakkor nem sima a felülete, a térdemet érzem, ha belenyomom. Nem érdemes hordozni, ahhoz túl nehéz. Meglepően erős a szaga, de már vagy megszoktam, vagy enyhült. Számomra fontos szempont volt, hogy ne műanyag legyen, ezért ezt elfogadom. Összességében számomra megfelel, nem bántam meg a vásárlást.

Write ReviewNote: HTML is not translated!
Rating: Bad Good


Tags: Hatha

Search