Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Manduka Eko jógaszőnyeg

Zárt cellás szerkezete stabil gyakorlást tesz lehetővé. A gyártás során nem használnak semmilyen mérgező ragasztó anyagot és a Manduka Eko matrac sokkal ellenállóbb, mint bármelyik másik természetes gumi matrac.

A Mandula Eko szériába tartozó matracoknak nagyon jó tapadása van, nem kell betörni, mint a Manduka Pro változatát és egy kicsit puhább, ami az izületeket kevésbé terheli meg. Ez főleg a kezdőknek jó.

Mivel a Manduka Eko jógaszőnyeg természetes anyagból készül, ezért ezeknek nincsenek olyan hosszú élettartama, mint a Manduka Pro matracoknak. A Manduka Eko matracok természetes anyagból készülnek, ezért kevésbé ellenállók a szintetikus matracokkal szemben, így ezeket a matracokat nem ajánljuk Ashtanga, vagy intenzív Vinyasa gyakorlásokhoz, mivel ezekben az esetekben hamarabb elhasználódik a matrac.  Az Ashtanga gyakorlatokhoz inkább a Manduka Pro matracot ajánljuk, mert az egy nagyon intenzív használatnak is ellenáll élethosszig.

A természetes gumi anyag oxidálódik és szétfoszlik az idők során, ezért óvatosan kell vele bánni és tárolni. Használjon gumibarát tisztítószereket és óvjuk a közvetlen napfénytől.

Labels attached to the content: jógaszőnyegek környezettudatosság