Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Kémiai helyett ásványi fényvédő - mit jelent ez valójában?

A napüdvözlet közben az életadó és energizáló Nap felé fordulunk, de a Nap hatása nem mindig csak áldás, hiszen a túl sok napsugárzás ártalmas lehet a bőrünknek. Bizonyára Te is tudod, hogy ha tartósan a napon vagyunk, mennyire fontos a fényvédő használata. De hallottál-e már az ásványi fényvédőkről, és arról, hogy milyen előnyökkel rendelkeznek a hagyományos, kémiai fényvédőkkel szemben?

Az ásványi fényvédők, mint például a cink-oxid vagy a titán-dioxid, olyan fizikai védelmet nyújtanak a bőr számára, amely sokkal kíméletesebb és környezetbarátabb, mint a kémiai fényvédőkben található szintetikus összetevők. A kémiai fényvédők aktív összetevői ugyanis a bőrön keresztül a szervezetbe kerülnek, és zavarhatják az endokrin rendszert. Bizonyos kutatások szerint ezeknek az összetevőknek a nano-részecskéi az élővilágra, különösképpen a korall-és óceán élővilágára is károsak lehetnek.

Ezzel szemben az ásványi fényvédőkben használt cink-oxid fizikailag veri vissza a napsugarakat a bőr felszínéről, és nem szívódik fel a szervezetbe. Ráadásul a nem-nanoméretű cink-oxid sokkal kevésbé kockázatos a környezet számára. A nanoméret alatt az összetevők olyan kicsik, hogy bejuthatnak a környezetben élő organizmusok sejtjeibe, és károsíthatják őket. Nem-nanoméretű cink-oxid használatakor ezt a kockázatot elkerülhetjük!

A doTerra ezért fejlesztette ki a Sun termékcsaládját, és szerencsére így hozzáférhetünk egy igazán "smart" napvédő megoldáshoz. Lássuk miért olyan okos is ez a termékcsalád.

☀️
A doTerra Sun ásványi fényvédő sorozat bőrbarát és környezetkímélő alternatívát kínál a hagyományos kémiai napvédőkhöz képest. Ha igazán napsugárbarát és ásványi védelmet keresel, akkor ne keress tovább!

doTerra Sun: a csodálatos termékcsalád, amely összhangba hozza bőrödet a napsugarakkal!

Labels attached to the content: doterra nyár