This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu

Mindenmentes házi folyékony szappan recept DR.BRONNER’S szappannal és DOTERRA olajokkal

Mindenmentes házi folyékony szappan recept DR.BRONNER’S szappannal és DOTERRA olajokkal

Rengeteg kozmetikai termék tartalmaz mérgező összetevőket, amelyek felszívódnak a bőrön keresztül, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mivel kenjük be magunkat. A házi készítésű Dr Bronner's folyékony szappanból biztos, hogy semmilyen gondot okozó kemikália nem fog felszívódni a bőrödön keresztül - mert egyáltalán nem tartalmaz ilyeneket. :)

 

Tovább>>

Ezt a méreganyag mentes házi folyékony szappant nagyon egyszerű elkészíteni. Mindössze egy habszappan adagoló flakonra, egy kis Dr Bronner's kasztíliai szappanra, a kedvenc esszenciális olajaidra és egy kis vízre lesz szükség. 

Bármilyen illóolajjal elkészítheted, most egy citrusos receptet mutatunk. Nyugodtan kísérletezz az illatokkal, végtelen a tárház. 

Rengeteg kozmetikai termék tartalmaz mérgező összetevőket, amelyek felszívódnak a bőrön keresztül, ezért fontos odafigyelnünk, hogy mivel kenjük be magunkat.

 

A DR BRONNER'S KASZTÍLIAI SZAPPAN ELŐNYEI 

A házi készítésű Dr Bronner's folyékony szappanból biztos, hogy semmilyen gondot okozó kemikália nem fog felszívódni a bőrödön keresztül - mert egyáltalán nem tartalmaz ilyeneket. :)

Nagyon gazdaságos megoldás elkészíteni a saját házi folyékony szappanodat, mert mindössze 2 kanál kasztíliai szappanra lesz hozzá szükséged. 

Még egy érv Dr Bronner's mellett, hogy a csomagolás is 100% újrahasznosított műanyagból készül, azaz nem termelsz újabb szemetet a termék megvásárlásával. 

A kulcs a sikerhez, hogy szerezz egy habszappan adagoló flakont. Használhatod akár egy másik korábban vásárolt folyékony szappan habosítós adagolóflakonját is. 

Ha megvan az adagoló és a Dr Bronner's kasztíliai szappan, akkor évekig tudsz belőle folyékony szappant készíteni, ráadásul a bolti verzió töredékéért. Nézzük is a receptet, nagyon egyszerű lesz. 

 

DR BRONNER’S HAND SOAP RECIPE

 

A FOLYÉKONY SZAPPAN ELKÉSZÍTÉSE

  1. Öntsd a vizet a flakonba - maradjon hely a többi összetevőnek is!

  2. Add hozzá a 2 kanál Dr Bronner's kasztíliai szappant

  3. Adj hozzá 5 cseppet mindegyik esszenciális olajból
  4. Tekerd rá a tetejét, rázd fel és kész is!

Search