Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

Fitness & Pilates matrac 1,5 cm - Bodhi

18,690 Ft
Colour
Length
180 cm
Manufacturer:
Availability: Last 1 db in stock
Model: 102968-Aubergine
Loyalty points available to receive: 75
Not Rated
Expected delivery: March 29, 2023
A bodhi szőnyeg egy kiváló minőségű és csúszásmentes matrac fitneszhez és Pilateshez. Zártcellás habgumiból (NBR) készült, mely kiváló párnázó tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag nem szívja fel a nedvességet, így különösen higiénikus és ellenáll az izzadságnak. A fitnesz szőnyeg 1,5 cm vastag, így különösen kíméletes a testhez és az ízületekhez, ami különösen jól érezhető a padlón végzett fitnesz gyakorlatok során. A barázdált felületnek köszönhetően a gimnasztikai szőnyeg csúszásmentes és kellő tapadást biztosít még az igényes gyakorlatoknál is. A bordázott szerkezet arról is gondoskodik, hogy használat után a szőnyeg ne tapadjon a padlóhoz. Ez megkönnyíti több szőnyeg egymásra rakását és higiénikus tárolását is.

Description

The ASANA yoga mat is a classic "sticky mat"(of PVC) with a slightly textured surface. Both sides are non-slip, flexible and shock-absorbent. A reliable and comfortable mat for your yoga and gymnastics exercises. A standard, affordable yoga mat suitable for beginners, recommended for personal use. 

The ASANA mats are SGS tested, a PVC mat free of AZO dyes, DOP softeners, heavy metals, and phtalates (6-P free).

Please note, the non-slip properties of the mat can be reduced by a lot sweat or humidity as the mat does not absorb moisture and a film of sweat can lead to less grip on the mat.

Width 60cm
Weight 1.5kg
Material PVC
Thickness 15mm
szűrő szín  

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!