Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

EQUA BPA free plastic bottle 600 ml

4,690 Ft
Design
Feather
Manufacturer:
Availability: In Stock
Model: 100212-Madartoll
Loyalty points available to receive: 19
7
Expected delivery: February 23, 2024

EQUA BPA free bottles are made from a quality material called Eastman Tritan which does not contain harmful compound BPA.

Description

  • Made from BPA free best quality material EASTMAN Tritan.
  • The lid is purposely designed to be 100% leak proof.
  • Very light & easy to carry around.
  • Comes with handle strap.

Keep an EQUA bottle with you filled with water or other liquids, which will remind you of the importance of hydration. Pour water, tea, soup, fruit or vegetable juices, coffee or a delicious smoothie in it. Be full of life, eager, clean and hydrated all day with EQUA!

How to clean: You can easily clean your EQUA bottle in a dishwasher, but do not use aggressive detergents. 

EQUA is always prepared to assist organizations and associations which seek to make positive changes in the environment. EQUA donates 10% of net profit to organizations which provide clean water, promote a healthy lifestyle and are aware of the importance of nature. They are doing all this for your health and nature’s wealth. Your donation will contribute to a cleaner environment by supporting ecological campaigns and organizations throughout Europe.

Capacity 600 ml

Reviews

5.00
7 rating
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
03/11/2020
Gyerekeim már évek óta ezt a kulacsot használják, nagyon jó minőség! Mosogatógépbe mosom és a 3-ból csak az egyiknek kopott egy picit a mintája több, mint 3 év alatt! Most magamat leptem meg eggyel, örülök hogy ezt választottam!
|
09/07/2019
Szupergyorsan megkaptam. Nem is gondoltam volna, hogy rendelés utáni napon már a kezemben is lesz. Meg vagyok elégedve a kis kulacsommal:) Jól zár, nem szivárog, simán elfér a táskámban és hát csuda szép:)
|
09/04/2019
Kislányomnak vásároltam, nagyon tetszett neki mind stílusában, mind kialakításában. Én pedig örülök, hogy jó minőségű, esztétikus ajándékot adhattam neki... :)
|
14/11/2018
Nagyon szeretjük,könnyű tisztítani cseppmentesen zár,a lányom kedvence a rendelés is gyorsan ideért. :-)
|
26/06/2016
Bevált a termék. Jó a minőség és gyors az ügyintézés.
Egy pici észrevétel: a képen a tollas kulacs teteje inkább halvány rózsaszín, olyan púderes, de a valóságban élénk pink. Ezen kissé meglepődtem, de végül megkedveltem, mert vidám :))
|
26/06/2016
Bevált a termék. Jó a minőség és gyors az ügyintézés.
Egy pici észrevétel: a képen a tollas kulacs teteje inkább halvány rózsaszín, olyan púderes, de a valóságban élénk pink. Ezen kissé meglepődtem, de végül megkedveltem, mert vidám :))
|
17/10/2015
Szeretem. :) Csodaszép, könnyű, nem szivárog, kényelmes a fogása és a szájrész kialakítása is. Az ügyintézés profi, gyors, az átvételkor is kedvesek és készségesek voltak a kollégák.