Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

EQUA BPA free plastic bottle 600 ml

4,690 Ft
Design
Universe
Manufacturer:
Availability: Last 2 db in stock
Model: 100212-Vilagegyetem
Loyalty points available to receive: 19
8
Expected delivery: September 26, 2023

EQUA BPA free bottles are made from a quality material called Eastman Tritan which does not contain harmful compound BPA.

Description

  • Made from BPA free best quality material EASTMAN Tritan.
  • The lid is purposely designed to be 100% leak proof.
  • Very light & easy to carry around.
  • Comes with handle strap.

Keep an EQUA bottle with you filled with water or other liquids, which will remind you of the importance of hydration. Pour water, tea, soup, fruit or vegetable juices, coffee or a delicious smoothie in it. Be full of life, eager, clean and hydrated all day with EQUA!

How to clean: You can easily clean your EQUA bottle in a dishwasher, but do not use aggressive detergents. 

EQUA is always prepared to assist organizations and associations which seek to make positive changes in the environment. EQUA donates 10% of net profit to organizations which provide clean water, promote a healthy lifestyle and are aware of the importance of nature. They are doing all this for your health and nature’s wealth. Your donation will contribute to a cleaner environment by supporting ecological campaigns and organizations throughout Europe.

Capacity 600 ml

Reviews

5.00
8 rating
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review!
|
25/12/2019
Ezt a kulacsot már ajándékba vettem, de a sajátom is innen van, ugyanilyen típusú, csak más színben. Nagyon szeretem a kulacsot, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak ajánlani tudom
|
02/07/2018
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, bátran ajánlom mindenkinek!
|
18/12/2017
Nagyon tetszik. Fél év alatt nekem a fele mint lekopott a kulacsomról. Mindennap használom és a kulacstartóban van a táskában. De különben szuper.
|
16/04/2017
Ez a harmadik Equa palack, amit vásárolok. Eddig az üveg termékekkel is teljesen meg voltam elégedve, és most a műanyag palack sem okoz csalódást. Kiváló minőség, szép dizájn, praktikus kialakítás jellemzi, egy szóval minden, amit egy ilyen üvegtől el lehet várni. Csak ajánlani tudom!
|
04/03/2017
remek választás, szuper kiegészítője a mindennapoknak!
|
20/03/2016
Nagyon szeretem. Nem bírok leállni a vízivással. Mindenkit meg fogok győzni erről :)
|
Verified purchase
13/09/2015
Az évek óta göngyölődő kulacskérdés ezennel megoldódott! 7 decis, nem cuppogós szájú, emberi módon használható és nem utolsósorban GYÖNYÖRŰ, Univerzumos kulacsomat nem adom fele királyságért sem :))) This is the beginning of a beautiful friendship.
|
16/03/2015
Praktikus az alakja és a kialakítása (teljesen lecsavarható, így könnyen tölthető; kicsi, de mégis akkora szájrész, hogy sűrűbb italt is lehessen inni belőle; foganytú), és esztétikus is. Az anyaga jó minőségűnek tűnik. Pont ilyet kerestem!

Those who ordered this product also liked the following items: