This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 
Menu

Bodhi Jute Pro yoga mat

Price:
33.39 €
Model: 100168-Olivegreen
Average Rating: 5 out of 5 Stars!
Manufacturer:
Availability: In Stock
Shipping fee: 3.03 €
Expected delivery: July 23, 2019

The environmentally friendly solution.
4 mm thick carpet for the Earth.

Colour
Length: 183 cm

Gifts & Kits

Jute pro + táska csomag (Green)

Description

The Jute Pro is an environmentally friendly mat with good grip. It has a unique, natural surface - the combination of jute fibers and PER(Polymer Environmental Resin) combines the best of a "sticky mat" and a "yoga rug". The result is a mat with excellent grip in all asanas while allowing the important flowing transitions from one exercise to the next. Ideal for Vinyasa or other flowing styles. Jute is an extremely stable and durable fiber which allows the mat to breathe. The combination of jute and PER provides both stability and comfort.

This environmentally friendly mat is free of heavy metals, AZO dyes, formaldehyde and is anti-static. Certified toxin-free according to the strict standards of ÖKO-TEX STANDARD 100 P.1 Certificate (Baby Standard) Ref. No. TPVO 043943. A very good studio and practice mat which sets a new standard, extremely non-slip, very durable and abrasion resistant. Suitable for both professional and private usage. A long-lasting mat even with constant and intensive practice. 

  • Size: 183 x 60 cm, 4 mm 
  • Weight 1.4 kg
Instructions for care: The mat is washable (handwash) max. 30° C, with little detergent or simply wipe with a damp cloth and dry well. Never spin or put in the dryer. Lay the mat flat to dry.

szűrő szín  
Width 60cm
Weight 1.4kg
Material Jute
Thickness 4mm
Country of Origin Germany
Material ÖKO-TEX STANDARD 100 P.1, latex free, jute fibers and PER(Polymer Environmental Resin)

Reviews

| 5 out of 5 Stars!
27/06/2019
Az első saját matracom, nagyon meg vagyok vele elégedve és remélem, még jó sokáig tudom használni (kb.: 1 éve vettem). Jelenleg heti egyszer használom jógastúdióban, de van, amikor természetbe is kiviszem, egyelőre bírja a gyűrődést. Asthangához vettem, de más dinamikus mozgáshoz is használom, elég nagy sikere van, nem ragad, csupán tapad, amíg nem izzad a tenyerem vagy a talpam, addig meg sem bírom tartani magam, konkrétan vizesnek kell lennie, hogy működjön. Kellemes az illata és tudom, hogy természetbarát, ez nagyon fontos a számomra! A súlya nem zavar, biciklin a hátamon szoktam cipelni. Hosszabb, térdelő pozícióban néha kellemetlen, de behajtom, esetleg plédet teszek a lábam alá és már kevésbé okoz gondot.
| 5 out of 5 Stars!
27/02/2019
Másfél-kétórás alkalmakon használom, hetente többször, jógateremben. Vegyes stílusú jógára alkalmazom, nyújtunk és erőlködünk is rendesen. Először azt hittem, a juta rusztikus rostjai zavarni fognak, mert nyilván nem olyan lágy tapintású, mint a hagyományos PVC szőnyegek. De nem így történt. Percek után, nagyobb súly tartásánál ugyan picit nyom, de még így is kényelmes szőnyeg. Nagyon jól tapad. Az alsó kaucsuk réteg el sem mozdul, és felül is kifejezetten stabil tartást eredményez. Anyaga természetes hatású és illatú, jó rajta lenni. És tényleg "lélegzik", mert nem ragad rá az ember az izzadságtól, és kellemes a hővisszaverése is (nem úgy, mint a PVC-nek). És mindezen túl még környezetbarát is. Eddig elégedett vagyok vele. A tisztításával kapcsolatban még nincs tapasztalatom, remélem nem nagy macera a szárítása.
| 5 out of 5 Stars!
21/07/2018
Az eddigi legjobb jógaszőnyegem. Zseniális, tényleg nem csúszik, még akkor sem, amikor rommá izzadom. Ilyenkor kissé felhullámosodik, de amikor kiszárad, visszanyeri a formáját. Nagyon klassz, tényleg. Nagy szabadságot ad azzal, hogy biztonságos a tapadása.
| 5 out of 5 Stars!
08/07/2018
Nagyon szeretem, ez volt az első matracom. Strapabíró, nem csúszik. Kicsit durvább az anyaga, rücskös, szóval ha hosszabb ideig rajta tartom a homlokom kicsit bepirosodhat tőle.
Napi hurcoláshoz annyira nem ajánlanám a súlya miatt.
| 5 out of 5 Stars!
12/03/2018
Astangához is tényleg kitűnő választás . Extrém tenyérizzadós vagyok, de állta a próbát. Ár-érték arányban tökéletes.
| 5 out of 5 Stars!
03/11/2017
Nagyon szép matrac, kissé durvább tapintású és mintázatú, mint egy hagyományos. Néhány perc alatt mintát nyom a rüsztbe, ami statikus jógánál kellemetlen lehet. Elég erőteljes illata van, mosás hatására sem sokat csökkent. Jól tapad.
| 5 out of 5 Stars!
03/11/2017
Imaaadoom, remekul tapad es szerintem ez a gyanta illat is jo :D
| 5 out of 5 Stars!
12/10/2017
Nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
| 5 out of 5 Stars!
27/07/2017
Tényleg jól tapad, talajhoz, talphoz, tenyérhez, még akkor is ha nedvesség éri. A 60 cm szélesség nekem épphogy elegendő, ha kívánni lehetne, azt kérném, bár lenne belőle szélesebb és hosszabb is. Összességében jó matrac, remélem tartós is lesz és akkor megéri az árát.
| 5 out of 5 Stars!
16/04/2016
Jo valasztas volt, imádom! Nem csak a tenyér es talp tapad rajta, de a padlón sem mozdul meg.
| 5 out of 5 Stars!
16/04/2016
Jo valasztas volt, imádom! Nem csak a tenyér es talp tapad rajta, de a padlón sem mozdul meg.
| 5 out of 5 Stars!
24/09/2015
Szívesen ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy környezetbarát alapanyagokból készült matracon gyakoroljon. Bár kissé robosztusabb, de nagyon kellemes a tapintása és jól tapad. Az illata pedig kifejezetten kellemes, mint ahogy a színe is.

Write ReviewNote: HTML is not translated!
Rating: Bad Good


Those who ordered this product also liked the following items:

You may also like these:

Tags: Ashtanga, Hatha

Search