Barion Pixel
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. 

BLACKROLL TMX TRIGGER – TRIGGER PONT KEZELŐ FASCIA ESZKÖZ 3CM

14,090 Ft
Colour
 
Manufacturer:
Availability: Out of stock
Model: 101309-TMX-Trigger
Loyalty points available to receive: 57
Not Rated
Expected delivery: May 15, 2023

Quality German product.  

To prevent muscle tension and treat acute painful areas To loosen myofascial adhesions Operating head size: 3 cm Environmentally friendly product Material: beech wood Made in Germany MATERIAL  100% beech With Aqua Colorlack paint (high resistance, chemical free) Non-slip rubberized bottom SIZE AND WEIGHT  Size: 7 x 7 x 6 cm Weight: 114 g PACKAGE CONTENTS  1 x BLACKROLL® TMX® TRIGGER control head 1 x BLACKROLL® practice card GERMAN MANUFACTURER  Market leading top product The product is protected by a trademark PRODUCT INFORMATION  Environmentally friendly, energy saving 100% recyclable Free of chemicals Free of harmful substances HYGIENE  Odorless Waterproof Easy to clean Easy to sterilize The product should not be cleaned or disinfected with alcohol

Description

HATÉKONY ÉS EREDETI

A hosszú, irodai egyhelyben történő ülés, a megerőltető edzés vagy a rossz, helytelen testtartás okozhat kellemetlen vagy fájdalmas izom feszültséget a testben. A TMX® TRIGGER segítségével célzottan kezelheted ezeket a fájdalmas területeket a testeden, ezáltal elősegítheted a szövet gyorsabb regenerálódását. A TMX® TRIGGER 3 cm-es feje úgy működik, mint egy gyógytornász hüvelykujja: az izomfeszültségeket ellensúlyozza a hajszálpontos, hosszan tartó és mély akupresszúra segítségével.

A 3 cm-es kezelő fejjel ellátott BLACKROLL® TMX® TRIGGER izomfeszültség kezelésére és akut fájdalmas területek kezelésére alkalmas. Különösen ajánlott nagy izomcsoportokhoz és az alsó végtagokhoz (pl. vádli, talp, comb, farizom).
A lehetséges alkalmazási területek összefoglalását itt tekintheted meg:

KÖRNYEZETBARÁT, EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

A BLACKROLL® TMX® trigger pont kezelő fascia eszközök bükkfából készülnek. Ezáltal rendkívül ellenállóvá és tartóssá teszi azokat. Az alsó gumírozott rész stabil tapadást biztosít, ha a kezelő eszközt a padlón / asztalon szeretnéd használni. A termékeket fenntartható módon Németországban állítják elő. Az Aqua Colorlack fekete festék nem tartalmaz vegyszereket és szennyező anyagokat.

TRIGGER PONT KEZELÉS MINDENKINEK

Elérhető BLACKROLL® TMX® TRIGGER PLUS néven is, keskenyebb fejjel (2 cm) és szettben is.

Bizonytalan vagy abban, hogy melyik terméket válaszd? Nyugodtan látogass el márkaboltunkba. Üzletünkben további információkat adunk és megmutatjuk a különbségeket, sőt akár ki is próbálhatod.

A trigger pont kezelés a kézi terápia leghatékonyabb módszere, amelyet használunk. A BLACKROLL® TMX® TRIGGER új ajtót nyit a myofascialis terápia területén.
Legyen mindig Veled mobil "fizioterápiás hüvelykujjad”.

Country of Origin Németország

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!

Those who ordered this product also liked the following items: